Geçtiğimiz haftalarda ilana çıkan ve başvuruları kabul edilen toplam 3 bin 557 memur alımı müracaatları tamamlanmıştı. Adaylar ne zaman alım sonuçları açıklanacak diye bekliyor ancak kurumlardan halen bir ses sada yok.

Buna göre; Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 763 memur, Kredi ve Yurtlar Kurumunun 1044 memur ve Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bin 750 kişilik memur alımı başvurularını kabul etmişti. Adaylar sonuçların geç açıklamasından rahatsız olduklarını dile getirmeye devam ediyor.

GÜMRÜK BAKANLIĞINDAN 5 AYDIR HABER BEKLENİYOR

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 763 memur alımı başvuruları ve mülakat süreçleri 4 Ocak 2017 tarihinde sona ermişti. Mayıs ayı neredeyse bitecek ve Haziran ayına gireceğiz ancak Gümrük ve Ticaret Bakanlığından halen 5 aydır 763 memur alımı ile ilgili bir sonuç açıklamadı.

KYK ve PTT MEMUR ALIMI

Kredi ve Yurtlar Kurumu kadın ve erkek olmak üzere bin 44 memur alımı başvuru ve mülakat süreçleri 8 Mayıs 2017, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bin 750 memur alımı başvuru ve sınav süreçleri 11 Mayıs 2017 tarihinde sona ermişti. Ancak iki kurumdan da memur alımı sonuçlarına ilişkin yeni bir duyuru daha yayımlanmadı.

PTT, KYK ve Gümrük Bakanlığından toplam 3 bin 557 memur alımına ilişkin her hangi bir duyurunun yapılması ile İşinOlsa aracılığı ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINZ

Editör: TE Bilisim