Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan Ceza ve Tevkifevleri boş kadroların giderilmesi için en az lise mezunu İnfaz Koruma Memuru alımı yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yayımlanmış olan bildiri ile CTE'nin en az lise mezunu olmak üzere toplam 3 bin 258 İnfaz Koruma Memuru alımı yapacağı öğrenilmişti. Başvurularda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmış olup beklenenden daha fazla aday başvuru yaptı. 27 Eylül 2016 tarihinden başvurular sona erdi ve uygun görülen adaylar boy - kilo ölçümleri için çağrıldı. Yakın zamanda yapılan bu ölçümlerden de başarılı olan adaylar mülakatlara girmeye hak kazandı. Peki mülakatlar ne zaman yapılacak?

Komisyondan Açıklama Yapılacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde İnfaz Koruma Memuru pozisyonunda istihdam etmek isteyen adaylar farklı komisyonlarda boy - kilo ölçümleri yaptı. Komisyonlar farklı olduğu için mülakatlar aynı anda yapılmayacak. Ancak gelen açıklamalara göre Ekim ayının son haftası içerisinde mülakatların başlaması ve Kasım ayının ikinci haftasının sonuna kadar yapılması beklenmektedir. Mülakat tarihini öğrenmek isteyen adaylar komisyonun resmi internet sitesini takip etmesi ve yayımlanan tarihlerde gerekli yerlerde bulunması gerekmektedir.

İnfaz Koruma Memuru alımı mülakatlarının tarihlerini öğrenmek isteyen adaylar Adalet Bakanlığının resmi internet sitesini takip edebileceği gibi yine şehir şehir yapılmış olan Adalet Bakanlıkların resmi sitelerini inceleyebilir.

http://www.adalet.gov.tr/
Editör: TE Bilisim