İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı genel olarak kırsal bölgelerin güvenliğinde sorumlu olarak faaliyetlerini sürdürmekte ve Jandarma Özel Harekat JÖH personelleri ile de sınır dışı ve sınır içi operasyonlarını sürdürmektdir. Bilindiği üzere bu sene uzman erbaş alımı ilanı yayımlanmadı sadece az sayıda subay ve astsubay alımı yapıldı. Bu sebepten dolayı alımlar ne zaman yapılacak derken geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Jandarma alımı konusunu açıkladı.

JANDARMA ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma alımlarına yoğun rağbetin gösterilmesi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından önemli bir açıklama yapıldı ve 25 bin ile 30 bin civarında jandarma alımının yapılacağını vurguladı. Peki alımlar ne zaman yayımlanacak? Buna göre ilanların Jandarma Genel Komutanlığında hazırlanması ve duyurunun yapılması için kamuoyuna personel temin bölümü üzerinden yayımlanması bekleniyor.

Seçimin sona ermesi ile önümüzdeki günler ya da haftalar içerisinde hazırlanacak olan ilan ile uzman erbaş rütbeli Jandarma Özel Harekat JÖH ve Jandarma Emniyet Asayiş alımlarının yapılması bekleniyor. İşin Olsa ekibi olarak bizlerde ilanları takip etmeye devam ediyoruz. Merak ile beklenilen jandarma ilanları yayımlandığında sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)

Editör: TE Bilisim