Bilindiği gibi her senenin 21 Mart - 26 Mart tarihleri orman haftası olarak bilinmektedir. Bu sene ki orman haftası hakkında Ankara Arena Spor Salonun da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 21 Mart saat: 11.00'da yapılacak olan bu etkinliklere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Binlerce kişinin ve atama bekleyen orman mühendislerinin katılacağı orman haftasında mühendisler kadro isteyecek ve kadro talebinde bulunacak.

EN AZ BİN KADRO TALEBİ

Orman Mühendisleri özellikle twitter aracılığı ile pek çok yorum yapmakta ve kadro isteklerini şimdiden duyurmaktadır. 21 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan orman haftasında mühendislerin en az bin kişilik kadro istemesi beklenmektedir.

Bilindiği gibi orman mühendisi konusun da oldukça az alım yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı orman mühendisi kadrolarında yağılmalar beklemektedir. Atama bekleyen orman mühendisleri Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun yaptığı açıklamalarında kadro konusunda bahsetmesini bekledi ancak bu konu hakkında Bakan Veysel Eroğlu'ndan her hangi bir duyuru gelmedi.

21 Mart 2017 saat: 11.00'da Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan orman haftası etkinliklerine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenmektedir. Bu görüşmelerde orman mühendisleri binlere kadro isteyecek. Bakalım kadro hakkında bir duyuru yapılacak mı
Editör: TE Bilisim