Milli Savunma Bakanlığı subay ve astsubay alımları personel temini tercih sonuçları duyurusu yapıldı. MSB Personel Temini Daire Başkanlığından son dakika duyurusu.. 2018 yılı öğrenci temini için Milli Savunma Üniversitesi başvuru sonuçları daha önce yapılan açıklama ile bir süre uzatılmıştı. 10 gün önce 11 Haziran tarihinde açıklanması beklenen tercih sonuçlarını adaylar bugün itibari ile öğrenebilecek.

21 Haziran tarihi itibari ile MSÜ subay astsubay tercih sonuçları için yapılan açıklamada 2018 yılı Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek yüksekokulları 2. seçim aşaması en düşük puanları açıklanacağı belirtilmişti. 

MSÜ İKİNCİ SEÇİM AŞAMASI

Seçim aşaması aday belirleme aşaması sonuçları msb.gov.tr adresi üzerinden duyuruldu. Tercih sonuçlarının Milli Savunma Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden açıklanmasının ardından internet sitesine erişim durma noktasına geldi. Aşırı yoğunluk nedeniyle şuan itibari ile siteye erişim bulunmuyor. İlerleyen saatlerde sitenin yeniden erişime açıklaması bekleniyor. 

Editör: TE Bilisim