2017 yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavı sonuçları açıklandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından resmi olarak açıklanan 2017-YDS  sınav sonuçları için ilanımızı takip ediniz. Öğrencilerin uzun zamandır beklediği 2017-YDS sınav sonuçları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi sitesi üzerinden açıklandı.

2017 YDS'ye giren binlerce adayımızın heyecanla beklediği o gün geldi ve çattı. ÖSYM'nin sonuç sayfasından erişime açılacak olan 2017 YDS sonuçlarının bugün açıklanacağı belirtildi. Sınava giriş yapan adaylar YDS sonuçları açıklanır açıklanmaz ÖSYM resmi sayfasından kontrol edeceksiniz.

17 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınav sonuçları 5 Ekim 2017 tarihinde saat 14:40 itibariyle ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklandı.

YDS-2017 sonuçları sorgulama işlemi için ÖSYM adresine giriş yaparak YDS sınav sonuçları sorgulama işlemi için açılan sayfada öncelikle T.C. kimlik numaranızı giriniz. Ardından sınava kayıt yaptırırken almış olduğunuz aday şifremizi girin ve sonuçlara ulaşın.

2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi sonuçları için ve Sorgulama Ekranı için Buraya Tıklayın

Editör: TE Bilisim