2017 yılına girmemiz ile memur ve işçiler şimdiden hangi günlerde tatil yapacaklarını merak etmeye ve aramalar yapmaya başladı. 2017 yılının resmi tatilleri az çok belli ancak bu tatil günlerinin hangisi hafta içine geliyor ve memur ile işçiler hangi günler tatil yapacak. İşte 2017 yılının resmi tatilleri.

İşçi ve Memurlara Sevindirici Haber

Genel olarak bazı senelerde resmi tatil günlere hafta sonlarına denk gelmektedir. Ancak 2017 yılında ki resmi tatillere bakıldığında bazı günler hariç genel olarak pek çoğunun hafta içine denk geldiği görülmektedir. Hafta içine denk gelmesinden ötürü işçi ve memurlar bu günlerde tatil yapabilecek.

23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pazar, 1 Mayıs İşçi Bayramı Pazartesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Cuma, 24 Haziran Ramazan Bayramı Arife Cumartesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı Çarşamba, 31 Ağustos Kurban Bayramı Arife Çarşamba ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Pazar gününe denk geliyor.

Yukarıda 2017 yılının hangi günlerinin resmi tatil olduğu belirtilmiştir. İşçi ve memurlar için bu günler tatil olacak. Hafta sonuna denk gelen tatil günleri için işçi ve memurların çalışmalarında her hangi bir değişiklik yapılmayacak çünkü hafta sonları zaten işçi ve memurlara tatil oluyor.