Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile bugün saat: 10.00 itibari ile Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı. Tüm illerde geniş güvenlik önlemleri alınırken Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde güvenliğin yetmediği bölgeler de Jandarma ekipkleri de bölgeye sevk edildi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı 2017 sona erdi ve öğrenciler sınav hakkında yorumlar yapmaya başladı. Peki KPSS sınavı kolay mıydı? Yoksa zor muydu? Öğrenciler sınavlar için ne düşündü?

TÜRKÇE SINAVI ZORDU

KPSS 2017 sınavına giren adaylardan gelen yorumlara bakıldığında Türkçe sınavının kasıldığı yönünde pek çok yorumun geldiği görülmektedir. Öyle ki pek çok adaylar Türkçe sınavında zorlanmış görülmektedir.

GENEL KÜLTÜR SINAVINDAN MEMNUNLAR

Yine KPSS'de sorulan 60 soruluk genel gültür sınavının kolay olduğuna dair adaylar tarafından yorumlar yapıldı. Genel kültür sorularının genel olarak kolay olduğu ve bilinir şeylerin sorulduğu için adayların memnun oldukları görülmektedir. Genel kültür sınavında aday netlerinin yüksek olması beklenmektedir.

GENEL OLARAK KOLAYDI YORUMLARI

Özellikle KPSS 2017 adaylarının sosyal medya aracılığı ile takıldığı gruplardan gelen yorumlara bakıldığında sınavın genel olarak kolay olduğu ve sınavdan çıkan adayların sınav kolay olduğu için neşeli ayrıldığı belirtilmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim