Nilhan Osmanoğlu, kendisine canlı yayında hakaret eden Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil’den davacı olacağını ve referandumda ‘Evet’ diyeceği için ölüm tehditleri aldığını söyledi.

DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ

Sultan 2. Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu da  Beyaz TV'de yayınlanan "Dinamit" programına telefonla bağlandı. Osmanoğlu, kendisiyle ilgili rencide edici ifadeler kullanan  Yılmaz Özdil ve  Müjdat Gezen hakkında davacı olacağını söyledi.
 
Daha sonrasında şöyle devam ettiler.

Müjdat Gezen: Bekliyorum. Hem Yılmaz ben kadını beğendim yahu.
Yılmaz Özdil: Ada’yı versin mi geldi abi?
Müjdat Gezen: Ada’yı değil ama neyse sonra konuşuruz.
aralarında kısa süreli böyle bir konuşma gerçekleşti.
 
Osmanoğlu'nu gündeme getiren ikiliden Yılmaz Özdil, telefonla bağlanan Müjdat Gezene "Bir tane sultan var bugün Sultan Abdülhamid'in torunu. Onun aslında bir dükkanı varmış ben bugün öğrendim. Sana oradan bir saltanat fesi alıp Uğur Dündar'la ziyarete geleceğiz." dedi.
 
DAVACI OLMAYACAĞIM
 
Ancak Osmanoğlu 2 ay içerisinde davacı olmayacağını çünkü, davacı olması halinde, bu konunun referandumda malzeme edileceğini söyledi. Osmanoğlu, davasının referandumda "Hayırcı" blok tarafından malzeme olarak kullanılmaması için 2 ay davacı olmayacağını ekledi.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Öte yandan Nilhan Osmanoğlu, anayasa değişikliği referandumunda "Evet" oyu vereceğini açıkladıktan sonra ölüm tehditleri aldığını söyledi.
Editör: TE Bilisim