2018 MSÜ sınavına giren binlerce adayın merakla beklediği sorular ve doğru cevapları ÖSYM tarafından açıklandı. Son dakika açıklaması yapan ÖSYM, pazar günü adayların ter döktüğü Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Belirleme Sınavına ait soru kitapçığını erişime açtı. Bilindiği gibi 18 Mart 2018 tarihinde saat 10:15'de yapılan sınavını gerçekleştiren Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin yaptığı açıklama ile soruların tamamı mı yoksa yüzde 10'u mu açıklandı adayların en çok merak ettiği sorular arasında bulunuyor.

SORU VE CEVAPLARIN TAMAMI PAYLAŞILDI MI?

2018 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı temel kitapçığı basın ile paylaşıldı. Sınava giren adaylar ise soru kitapçığının tamamına erişebilecek. Adaylara ayrıca temel soru kitapçığının 30 Mart 2018 tarihine kadar erişime açık olacağı belirtildi.

2018 MSÜ SORULARINA NASIL ERİŞEBİLECEK?

Sınava giren adaylar için soru kitapçığına erişim için aday işlemleri sistemi üzerinden paylaşılabilecek. Adayların giriş yapabilmeleri için T.C. Kimlik Numarası ile giriş şifreleri ile oturum açmaları halende kitapçığı görüntüleyebilecekler.

Aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak aday işlemleri sestemine giriş yaparak soru kitapçığına erişebilirsiniz.

https://ais.osym.gov.tr/MS%C3%9C/2018/1/TemelSoruKitapcigi

Editör: TE Bilisim