Emniyet Genel Müdürlüğünün yakın zamanda Polis Özel Harekat alımı yapması bekleniyordu. Ne zaman alım yapılacak soruları artarken sonunda Yozgat POMEM müdürü tarafından kamuoyuna konu hakkında müjdeli bir açıklama yapıldı.

YOZGAT POMEM müdürü tarafından yapılan açıklama ile 21. dönem POMEM alımlarının Polis Özel Harekat sınıfı için yapılacağı ve toplam 12 bin kişilik alımın yapılmasının planlandığı duyuruldu. Bunun üzerine çok sayıda bayan harekete geçti. Peki bayanlara kadro ayrılacak mı? Bayanlar kadro talebinde bulunuyor.

BAYANLARA KADRO İSTİYORUZ!

İşin Olsa ekibine yazan çok sayıda kadın Polis Özel Harekat adayı kadro istediklerini ve seslerini duyurmaları için aracı olmamızı talep etti. Bunun üzere kadın okurlarımız için PÖH alımlarına ilişkin bu özel haberi yapmaya karar verdik.

Polis Özel Harekat alımlarında 12 bin kişilik alım yapılması beklenmektedir. 19. dönem PÖH alımlarında kadınlara bin kişilik kadro ayrılması beklenirken 19. dönem POMEM PÖH alımlarında kadınlara hiç kadro ayrılmamıştı. Bu sebepten dolayı 20. dönem POMEM PÖH alımlarında kadınlar en az 2 bin kişilik kadro talep ediyor. Pek çok kadın aday en azından bin kişilik dahi olsa PÖH alımlarında kadınlara kesinlikle kadınlara kadro verilmesini talep etmektedir. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak kadın okurlarımız için Polis Akademisi Başkanlığımızın kadro ayırmasını talep ediyoruz.

12 BİN PÖH ALINACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

12 BİN PÖH ALIMI ARANACAK ŞARTLAR İÇİN TIKLAYINIZ

PÖH MAAŞLARI, GÖREVLERİ, KIYAFETLERİ VE TÜM SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim