Sosyal medya başta olmak üzere pek çok platform aracılığı ile seslerini duyurmak isteyen Polis Özel Harekat (PÖH) olmak isteyen aday İşin Olsa ekiplerine de PÖH alımlarının gündeme getirilmesi için mesajlar atarken sonunda yapılan açıklama ile müjdeli haberi aldılar.

Bugün Yozgat POMEM müdürü kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu ve PÖH alımında müjdeli haberler verdi. Yozgat POMEM müdürü tarafından yapılan açıklama ile 12 bin kişilik PÖH alımı yapılabileceği belirtildi.

12 BİN PÖH ALIMI

Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu yaptığı açıklamasında 21. dönem POMEM Polis Özel Harekat (PÖH) alımında 12 bin kişilik alımın yapılabileceği belirtildi.

  • Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu alımların hangi tarihte yapılacağını net olarak söylemedi ancak 20. dönem POMEM eğitimleri bitmeden yani 4 - 5 ay içerisinde alımların yapılabileceğini ifade etti.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK

Şu an için PÖH alımlarında hangi şartların aranacağı net olarak bilinmiyor. Ancak adayların istekleri şu şekildedir.

En az lise mezunu olmak
Askerlik şartı aranmaması
KPSS şartı aranmaması
Bayanlara kadro ayrılsın talebi

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar İşin Olsa ekibi ve adaylar tarafından aranmakta olup Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığımızın 21. dönem Polis Özel Harekat (PÖH) alımında başvuru sayısının yüksek olması için bu şartların aranmasını talep etmekteyiz.

12 BİN PÖH ALINACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

PÖH MAAŞLARI, GÖREVLERİ, KIYAFETLERİ VE TÜM SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim