İki ilkokul öğrencisinin tartışmasında Şanlırfa'da  kan aktı. 11 Yaşındaki çocuk, tartıştığı 9 yaşındaki Mehmet Emin Uludağ adındaki çocuğu gözünü kırpmadan kalbinden bıçaklayarak öldürdü ve daha sonra kanlı elbisesi değişerek okula gitti.

Olay, öğle saatlerinde Eyyübiye Mahallesi’ndeki Harran Kapı Mezarlığı’nda meydana geldi. Bilim İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Mehmet Emin Uludağ, okul harçlığını çıkartmak için mezarlıkta dua etmeye gelenlerin yakınlarına ait mezarları sulamaya gitti. Bu sırada mezarlığa gelen 11 yaşındaki E.Ü., iddiaya göre küçük Mehmet Emin’den parasını istedi. Bu isteğe olumsuz yanıt veren iki çocuk arasında kavga çıktı. Bu sırada E.Ü. yanındaki bıçakla Mehmet Emin Uludağ’ı kalbinden bıçaklayarak kaçtı. Bir süre sonra mezarlık görevlileri tarafından kanlar içerisinde bulunan küçük çocuk götürüldüğü hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

KANLI ELBİSESİNİ DEĞİŞTİRİP OKULA GİTTİ

Olayın ardından inceleme başlatan polis, mezarlık çevresinde şüpheli gördüğü 10 kişinin ifadesine başvurdu ve kaçan şüpheli çocuğun ismini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, 4’üncü sınıf öğrencisi şüpheli çocuğu Gazi İlkokulu’ndaki sınıfında gözaltına alarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Burada ifadesine başvurulan E.Ü., arkadaşını parası yüzünden bıçakladığını, kan bulaşan elbisesini evde değiştirip okula gittiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim