Geçtiğmiz 19. dönem POMEM 10 bin Polis Özel Harekat alımının ardından henüz yeni bir Polis Özel Harekat alımı ilanı yayımlanmdı. Özellikle sosyal medya aracılığı ile seslerini duyurmak isteyen adaylar yeni bir Polis Özel Harekat alımı ilanının yayımlanmasını beklemektedir.

İmza kampanyası siteleri üzerinden ve İşin Olsa sosyal medya aracılığı ile ekip arkadaşlarımıza ulaşmak isteyen değerli kullanıcılarımız için bayram müjdesi bekleniyor haberini sizler için derledik. Buna göre EGM'den 10 bin PÖH alımı istiyoruz.

10 BİN PÖH ALIMI İSTİYORUZ!

Polis Meslek Eğitim Merkezi 19. dönem POMEM 10 bin kişilik Polis Özel Harekat alımı yapıldı ancak bu ilandan sonra başka bir Polis Özel Harekat alımı ilanı yayımlamadı. Adaylar bayrama girmeden Emniyet Genel Müdürlüğünün Polis Özel Harekat ilanı yayımlaması ya da PÖH alımı için müjde duyurması bekliyor. Peki adayların istediği şartlar nelerdir.

ADAYLARIN İSTEDİĞİ TALEPLER

Mezuniyetin en az lise mezunu seviyesinde kalması
Bayanlara 1.000 kişilik kadro ayrılması
Yaş şartının esnetilmesi
KPSS şartının aranmaması
Askerlik şartının aranmaması

Yukarıda belirtilmiş olan başlıca şartlar Polis Özel Harekat olmak isteyen adaylar tarafından aranmaktadir. İşin Olsa ekibine ulaşarak seslerini duyurmak isteyen adaylar için yapmış olduğumuz bu haber doğrultusunda Emniyet Genel Müdürlüğümüzden bayram gelmeden PÖH olmak isteyen adaylar için 10 bin kişilik Polis Özel Harekat ilanı yayımlaması ya da alımlar hakkında duyuru yayımlanmasını istemekteyiz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim