İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için polis alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Polis Meslek Eğitim Merkezi kapsamında 19. dönem eğitimlerinde 10 bin kişilik en az lise mezunu Polis Özel Harekat (PÖH) alımları yapıldı. 20. dönem POMEM'de normal polis alımları yapılırken adaylar 21. dönem POMEM için yeniden PÖH alımı istiyor.

İÇİŞLERİ BAKANINA İMZALAR GÖNDERİLDİ

İmza ve destek siteleri aracılığı ile 30 binden fazla aday 10 bin kişilik Polis Özel Harekat (PÖH) alımı için imza atmıştı. İlgili kampanyayı düzenleyen kişi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya geçtiğimiz günlerde tüm imzaları iletti ve Bakan Süleyman Soylu imzaları memnuniyet ile karşıladı.

EGM'DEN MÜJDE BEKLİYORUZ

Şu anda Türkiye geneli en az lise mezunu yüz binlerce aday 10 bin kişilik Polis Özel Harekat (PÖH) alımı ilanı yayımlanamasını beklemektedir. Şu an için alımlar ne zaman yapılacak bilinmiyor ancak kısa süre içerisinde yeniden PÖH alımı ilanının yayımlanması beklenmektedir.

ARANMASINI İSTEDİĞİMİZ ŞARTLAR

İşin Olsa ekibine ulaşarak seslerini duyurmak isteyen adaylar için bu özel haber üretilmiş olup yine ekip olarak ve adaylar olarak PÖH alımlarında şu şartların aranmasını talep etmekteyiz.

Mezuniyetin en az lise mezunu seviyesinde kalması
Bayanlara 1.000 kişilik kadro ayrılması
Yaş şartının esnetilmesi
KPSS şartının aranmaması
Askerlik şartının aranmaması

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar İşin Olsa ekibine ulaşan kişilerin ve İşin Olsa ekibi tarafından belirlenmiş istenilmekte olan şartlardır. Emniyet Genel Müdürlüğümüzden ve İçişleri Bakanlığımızdan yakın zaman içerisinde konu hakkında açıklama yapmasını ve Polis Özel Harekat (PÖH) alımı için ilan yayımlanmasını beklemekteyiz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

PÖH MAAŞLARI VE GÖREVLERİ

Editör: TE Bilisim