Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığının Ekim ayında alacağı 10 bin Polis Özel Harekat alımı başvuruları Kasım ayının 2. gününe ertelendi. Başvuruların başlaması ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyuru yayımladı. Başvuruların başlamasından sonra başvuru sayfası çöktü ve adaylar bir türlü siteye erişim sağlayamadı. Başvurular 2 Kasım 2016 tarihinde başladı ve bir haftadır on binlerce aday başvuru yaptı. Başvuru yapanların sayısının azalması ile Polis Akademisi Başkanlığının sitesi şu anda erişilebilir durumda başvuru yapmak isteyen adaylar yazının sonunda ki link aracılığı ile 10 bin Polis Özel Harekat alımı başvurusu yapabilir.

Son Başvuru Tarihi Duyurusu

2 Kasım 2016 tarihinde 10 bin Polis Özel Harekat alımı başvuruları başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile adaylara önemli bir duyuru yayımlandı ve son başvuru tarihi duyuruldu.

Başvuru yapmak isteyen adaylar 2 Kasım 2016 - 14 Kasım 2016 saat: 17.00'a kadar 10 bin Polis Özel Haerkat alımı başvurularını yapabilir. Bu tarihler arasında yapılmayan başvurular geçersiz sayılacak olup 14 Kasım mesai saatinin bitmesi ile de başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir ve ardından karşılarına çıkan site üzerinden başvurularını rahatlıkla yapabilir.

basvuru.pa.edu.tr
Editör: TE Bilisim