Polis Akademisi Başkanlığı 19. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitilmek üzere toplam 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapılacak. 18. dönem alımlarında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıp lisans mezunları başvuru yapabilmekteydi. Başvuruların daha da artması için değişikliğe gidildi ve Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama ile en az lise mezunu olan adaylarında başvuru yapabileceği belirtildi. Üstelik aranan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartının da kaldırıldığı duyuruldu. Peki Polis Akademisi Başkanlığının 19. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi için 10 bin Polis Özel Harekat adayı alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Başvurular başladı mı? Son başvuru tarihi nedir?

Başvuru Detayları

Polis Akademisi Başkanlığını 19. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi için alacağı 10 bin Polis Özel Harekat aday başvuruları ne zaman başlayacak? Yapılan bildiri ile 2 Kasım 2016 tarihi ile başvurular başlayacak. Her hangi bir sıkıntının olmaması ile başvuruların başlaması beklenmektedir.
Başvuru yapmak isteyen adaylar;

https://www.pa.edu.tr/

Yukarıda belirtilmiş olan siteye giriş yapması gerekmektedir. Siteye giriş yaptıktan sonra gerekli linkleri takip ederek adaylar başvuru yapabilir. 2 Kasım 2016 tarihi ile 14 Kasım 2016 tarihine kadar Polis Akademisi Başkanlığı başvuruları kabul edecek. Peki son başvuru tarihi ne zaman? Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığından yapılan açıklama da 2 Kasım 2016 tarihlerinde başvuruların başlayacağı belirtilirken son başvuru tarihinin de 14 Kasım 2016 olduğu duyuruldu. Başvuru yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar başvurması gerekmektedir.