Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde 19. dönemde eğitilmek üzere 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapılacağını duyurmuştu. Başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup askerlik ve Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmamaktadır. Başvurular 2 Kasım 2016 tarihinde başladı ve 14 Kasım 2016 saat: 17.00 itibari ile başvurular sona erdi. Şu ana kadar yapılan açıklamalara ve sosyal medya da yazılan yorumlara göre rekor sayıda başvurunun yapıldığı tahmin ediliyor. Henüz başvuran kişi sayısı hakkından et bir bilgi paylaşılmadı.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanır?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin Polis Özel Harekat alımı başvurular 14 Kasım 2016 saat: 17.00 itibari ile sona erdi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden henüz konu hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı. Yani başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir bilgi yok. Ancak rekor sayıda başvuru yapıldığı için bu başvuruların teker teker incelenmesi ve adaylara bu konu hakkında dönüş yapılması gerekiyor. Bu yüzden açıklanma tarihinin Aralık ayına sarkması hatta daha da uzun bir süre sonra açıklanabilir olması gündemde konu hakkında açıklama yapılırsa sizleri bilgilendireceğiz.