İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile 22. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM'e toplam 10 bin polis alımı yapılacağı belirtilmişti başvurular 23 Mart 2018 tarihi itibari ile sona erecekti ve beklenen rağbet gösterilmedi.

Buna göre ön lisans ile lisans mezunları toplam 23 bin kişilik başvuru yaptı. Alıma büyük yoğunluk olarak ön lisans mezunlarının başvuru yaptığı tahmin edilmektedir. Buna göre lisans mezunu için gereken sayı tamamlanamayabilir. Peki lise mezunu polis alımı yapılacak mı? Lise mezunu polis alımı ne zaman yapılacak?

LİSE MEZUNU ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Yüksek Okulu PMYO polis alımları ne zaman yapılacak? Buna göre net bir tarih yok fakat alımların Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS'den sonra yapılması yani Temmuz civarı beklenmektedir. Yine tarihte değişiklik olabilir.

Polis Meslek Yüksek Okulu PMYO lise mezunu polis alımına ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü ya da Polis Akademisi Başkanlığınca duyuru geldiğinde www.isinolsa.com ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz. Sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

SON DAKİKA! BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Editör: TE Bilisim