Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda personel alımı ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Bilindiği gibi devlet kurumlarına ve özel firmalara yapılacak olan alımlarda önemli bir kurum olan İŞKUR, yeni yayımladığı iş alım ilanları ile 102 Bin üzerinde alım yapacak. Eğitim düzeyinde lise mezunu ile bir çok alım gerçekleşiyor. İŞKUR personel alım ilanına başvuru yapmak isteyenlerin, başvuru genel ve özel şartları neler? Hangi unvanlara başvuru alınıyor? Eğitim şartları gibi başvuruya ilişkin önemli detayları aktarıyoruz.

102 BİN 76 İŞÇİ VE PERSONEL ALIMI

İŞKUR üzerinden 102 bin üzerinde yapılan personel alımında in çok alım yapılan pozisyonlarda beden işçisi gelmekte. Türkiye geneli tüm illerde beden işçisi alımları devam ediyor. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacak. 18 yaşını doldurmuş olan adayların bir çok ilan için tecrübesiz olmaları başvuru yapmasına engel olmayacak. Satış danışmanı alımlarında ise 3 bin üzerinde personel aranıyor. Birçok satış üzerine çalışan mağazalarda satış temsilcileri alınacak. Adayların ilköğretim mezunu olması yeterli olacak. Temizlik görevlisi alımlarında ise 3 Bin 700 ilan bulunuyor. Türkiye geneli bir çok ilde temizlik görevlisi alımları bulunuyor. Diğer pozisyonlar ise şöyle, 3 bin 232 servis elemanı (garson), 2 bin 725 personel turizm ve otelcilik elemanı, 2 bin 606 güvenlik görevlisi en çok alım yapılan meslekler arasında.

ŞUBAT AYINDA 83 BİN KİŞİ İŞE BAŞLADI!

Ayrıca İŞKUR Genel Müdürlüğünün paylaştığı verilere göre şubat ayında İŞKUR üzerinden alınmaya başvuru yaparak işe yerleşen personel sayısı 83 bin 449 olarak açıklandı. Bu alımların 56 bin 582 kişisi kadın adaylardan oluşuyor.

102 Bin 76 Personel alımlarına ulaşmak için tıklayın

Editör: TE Bilisim