Colin's tekstil firması her sene binlerce personel alımı yapmaktadır. 1983 yılından beri kesintisiz faaliyetlerine devam etmekte olan firma şu anda dünya da tanınan bir marka değeri olmuş ve Türkiye'de de aktif satışlarına uzun süredir devam etmektedir. Büyük şehirler başta olmak üzere pek çok bölgede satış mağazasının bulunduğu Colin's her sene ciddi kazanç elde etmekte ve müşteri memnuniyetinin daha da ileri seviyeye ulaşması için nitelikli personel alımlarına devam etmektedir. İnternaktif iş ilanları sitesi ve insan kaynakları bölümü aracılığı ile açık pozisyonlarını kamuoyuna duyuran Colin's yeni eklemiş olduğu iş ilanları ile çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Colin's tekstil ve mağazacılık firması çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yeni eklenen iş ilanlarına göre personeller;

TASARIM MÜDÜRÜ- KADIN GRUBU
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA YÖNETİCİ YARDIMCISI
KASİYER
PERSONEL ÖZLÜK İŞLERİ VE BORDRO UZMANI
MAĞAZA YÖNETİCİSİ
ÜRÜN PLANLAMA UZMANI
YAZILIM GELİŞTİRME MÜHENDİSİ

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere Colin's tekstil ve mağazacılık firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 60'a yakın farklı pozisyon için personel alımı yapacak. Her pozisyon için aranan nitelikler farklı olduğu için Colin's firmasının iş ilanlarında ki detaylı inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru ve müracaat için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/colin-s-is-ilanlari-c4674-p46574/
Editör: TE Bilisim