Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı 2016
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alımı yapıyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 23 Sözleşeli Personel alacak. Sizde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 25 Ocak 2016 tarihinde yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki sözleşmeli personel kadrosundaki eksikliği tamamlamak için toplamda 23 adet personeli, farklı niteliklerde ve çeşitli pozisyonlarda bünyeside dahil edecek. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü alacağı 23 ader Sözleşmeli personelde Sınav şartı aramıyacaktır. Kadroya dahil olabilmek için istenilen şartlar şöyledir:
KADROLAR:
 - 6 adet Uçak Teknisyeni,
 - 4 adet Uçak kontrol ve Bakım Makinisti,
 - 5 adet Helikopter Makinisti,
 - 5 adet Uçak Pilotu,
 - 3 adet Helikopter Pilotu,
GENEL ŞARTLAR:
     - T.C. kimlik numaralı beyanı,
      - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
     - Diploması veya Mezuniyet belgesi onaylı,
      - Adli sicil beyanı,
     - Pilot Lisanası olan adaylar,
      - Sağlık Sertifikası,
      - Aldığı eğitimlere ilişkin eğitim sertifikasına sahip olan adaylar,
      - Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı "İş Talep Formu" 
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 25 Ocak 2016 tarihinde başlayacak olup 05 Şubat 2016 tarihine kadar başvuruları gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular “Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 128/A 06570 Maltepe/ANKARA” adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim