Ekranların sevilen yüzü Hamdi Alkan, geçirdiği mide operasyonundan sonra tanınmaz bir hale döndü. Hamdi Alkan'ın o kilolu halinden eser kalmadı. Peki Hamdi Alkan, ne kadar süre içinde bu kadar bir geişim sağladı işte ayrıntılar.


Ünlü oyuncu Hamdi Alkan, geçirdiği mide ameliyatından sonragörüntülendi. 20 kilo veren Hamdi Alkan görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu veyönetmen Hamdi Alkan, geçtiğimiz gün eşi Selen Görgüzel ile görüntülendi. Kilolarıile başı dertte olan ünlü oyuncu Hamdi Alkan 20 kilo verdi. Akşam yemeğindegörüntülenen Hamdi Alkan 20 kiloyu nasıl verdi? Hamdi Alkan sağlık zayıflamakiçin neler yapıyor? Son dönemde kilo verdiği gözlenen Alkan, “20 kiloverdiğiniz doğru mu?” sorusuna “Nasıl, yakışmış mı?” sorusuyla yanıt verdi.Alkan, sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam edeceğini söyledi.

 

İŞTE ESKİ HAMDİ ALKAN


150 kilo alan Hamdi Alkan, sağlığı için mide küçültmeameliyatına gitti. Eşinin seksi olarak tanımladığı göbeğini eritti ve 2 ayda 20kilo verdi.150 kilo olan Hamdi Alkan, Ağustos ayında mide küçültmeoperasyonu geçirmişti. Eşi Selen Görgüzel ile yeni haliyle ilk kez görüntülenenAlkan gazetecilerin “20 kilo vermişsiniz” demesi üzerine, “Nasıl yakışmış mı?İki ayda ancak bu kadar” dedi.
 
Alkan, sağlığı için bir yılda 60 kilo vermesi gerektiğinibelirtti. Verdiği röportajlarda eşinin kilolarından memnun olduğunu söyleyenGörgüzel daha önce, “Göbek eşime çok yakışıyor. Seksi duruyor” demişti.
 

Editör: TE Bilisim