Yurtiçi Kargo Türkiye'nin dört bir yanına taşımacılık yapan ve yeni açtığı şubeler ile her geçen sene büyüme oranını artıran bir firmadır. Yurtiçi Kargo tüm Türkiye geneli personel alımlarına devam etmekte olup boş pozisyonlarını ortaöğretim, lisans ve önlisans mezunu adaylar ile doldurmaktadır. Peki söz konusu kargo firması 2016 yılı içerisinde personel alımı yapacak mı?

Kaç Personel Alınacak

Yurtiçi Kargo resmi internet sitesi aracılığı ile iş başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Yani söz konusu firmanın başvuru adresine hemen sizlerde öz geçmiş formunuzu bırakabilirsiniz.

2016 yılı içerisinde kaç personel alımı yapılacak bilinmiyor. Fakat iş başvurusu yapan kişiler incelenmekte olup başvurusu kabul edilenler listeye alınmakta ve uygun pozisyonlara yerleştirilmeye çalışılmaktadır.

Hangi Pozisyonlara Elemen Alınıyor

Yurtiçi Kargo hangi pozisyonlara personel alımı yapmaktadır
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Yardımcısı
ERP Technical Specialist / Project Leader
Proje Lideri-Yazılım Uzmanı

Yukarı da adı geçen personeller başta olmak üzere söz konusu kargo firması boş bulunan pozisyonları en kısa sürede doldurmaya çalışmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda vermiş olduğumuz linki takip ederek açılan başvuru sayfası üzerinden Yurtiçi kargoya öz geçmiş formlarını ve gerekli bilgileri vermeleri gerekmektedir.

http://www.yurticikargo.com/kariyer/Sayfalar/Is-Basvuru-Formu.aspx

Editör: TE Bilisim