Kurulduğu ilk günden beri yatırımlarını kesmeyen ve tüm Türkiye geneli yayılmak isteyen UPS Kargo şuanda en bilindik markalar arasında yer alamakda ve internet alışveriş sitelerinin pek çoğu ile anlaşması bulunmaktadır. Yaptığı anlaşmalarda uzun süre sözleşme imzalayan ve nitelikli personel alımlar ile daha çok tercih edilmek isteyen firma daha da büyümek için boş kontenjanları doldurmak ve yeni personeller ile büyüme oranını artırmak istiyor. Firmadan yapılan yeni açıklama ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi.

Hangi Pozisyonlara Personel Alımı Yapılacak

UPS Kargo resmi ilan sayfası ile bünyesinde bulunan 9 açık pozisyonu doldurmak için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak.

Şehir İçi Kurye Şoför
Ön Banko Danışma Memuru
Lise Stajyeri
Yüklemeci
Endüstri Mühendisi Stajyeri
Elektrik Teknisyeni

Yukarıda yer alan pozisyonlar için firma personel alımı yapacak. Her pozisyonun kendine özel nitelikleri bulunmakta olup lise, önlisans ve lisans bölümlerinden mezun olan adayların tamamına istihdam sağlayacak. Alım yapacağı bazı pozisyonlar için en az 2 yıl tecrübe isteyen firma şoför pozisyonu için B sınıfı sürücü ehliyeti ve tüm pozisyonlara başvuracak erkek adaylar için askerlik sıkıntısı olmayan veya tecil ettiren personelleri aramaktadır. Sizde yayınlanan kadrolara başvurmak ve öz geçmiş formu bırakmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/ups-turkiye-is-ilanlari-c2312-p14410/

Editör: TE Bilisim