Unilever Personel Alımları 1860’lı yıllara dayanan bir geçmişi olan Unilever firması, Dünyanın 190’dan fazla ülkesinde, gün boyu 2 milyar insana ulaşıyor. Dünya çapında adı olan firma ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Dünyanın en büyük hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden biri olan firma istihdama da büyük katkı sağlıyor. Küresel pazardaki etkinliğini ve payını sürekli arttıran firmanın bir çalışanı da siz olabilirsiniz.

Unilever Personel Alımları çoktan başladı bile. Siz hala başvuru yapmadınız mı? Firmanın şu anda açık olan bir çok pozisyonu bulunmaktadır. Bu pozisyonlardan size uygun olana başvurabilir, ve kariyer basamaklarında hızla ilerleyebilirsiniz. Siz de bu fırsatı değerlendirin ve hayatınızı değiştirme fırsatını yakalayın. Unilever Personel Alımları ilanlarında açık pozisyonlar şu şekildedir; -Lawyer               - -Assistant Consumer Technical Insight Manager -Konya Algida Fabrikası_Mevsimlik Üretim Elemanı -Assistant Safety & Security Manager -Yönetici Asistanı -Process & Technology Manager - Supply Planning -Application Support and Maintenance Asst. Manager -Procurement Operations Specialist -Sevkiyat Vardiya Sorumlusu -Fabrika Finans Uzmanı -Assistant Safety Manager -Kalite Güvence Analisti -Bölge Satış Sorumlusu -R&D Technologist Bu ilanlar ve daha bir çok ilana başvurma şansı sizi bekliyor. Sitemizde ilanların detaylı bilgilerini bulabilirsiniz. Kariyerinizde her zaman yanınızda olan sitemiz, sizlere destek olamaya devam ediyor. Unilever Personel Alımları ilanlarında aranan özellikleri taşıyorsanız, bir adım öndesiniz demektir. Kariyeriniz için bu adımı atın ve ilanları inceleyin. Dünya çapında bir firmada çalışma fikri size de çok cazip gelmiyor mu? Herkesin hayalinde iyi bir maaş ve iyi bir çalışma ortamı vardır. İşte bu ilanlar size bütün aradıklarınızı sunuyor.

Unilever Personel Alımları ilanlarında aradığınız bütün imkanları bulacak ve çok daha iyi şartlarda yaşama ve çalışma şansını yakalayacaksınız. Bu fırsatı kaçırmayın, mutlaka değerlendirin. Unilever Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak için ve açık iş pozisyonlarını görmek için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca Unilever tüm Türkiye genelinde bir çok şehirde açık iş ilanı bulunmaktadır.  http://www.kariyer.net/unilever-is-ilanlari-c1085-p923/

Editör: TE Bilisim