Hava Yolu firmalarının öne gelen isimlerinden birisi olan Türk Hava Yolları sadece Türkiye'de değil tüm dünyada bilinen bir marka haline gelmiş durumda. Pek çok spor organizasyonuna da sponsor olan Türk Hava Yolları Yurt dışı kulüpleri ile yaptığı anlaşmalar ile onlarında taşımacılığını yapmaktadır. Kuruldukları ilk günden beri müşteri memnuniyetini önemseyen ve bu yüzden sürekli olarak büyüyen firma Çağrı Merkezi konusunda çok hassas davranmaktadır. Toplamda 5 binden fazla Çağrı Merkezi personeli olan firma hala çok sayıda Çağrı Merkezi personel alımı yapmaya devam ediyor. Türk Hava Yollarının seferleri diğer uçuşlara göre pahalı dahi olsa müşteri memnuniyeti hat safhada olduğu için yolcuların en çok tercih ettiği bir firma olmuştur.

Yeni yayınlanan iş ilanları ile Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi personeli almaya devam ediyor.

Kimler Başvurabilir

Türk Hava Yolları yaptığı açıklama ile alımda sınır olmadığını ve çok sayıda çağrı merkezi personeli alacağını bildirdi.

En az lise mezunu olmak
19 yaşını doldurmuş olmak
İletişim yeteneği gelişmiş
Müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi alanında tecrübeli, ( tercihen )
Microsoft Office programlarını kullanabiliyor olmak
Diksiyonu düzgün
Çözüm odaklı

Yukarıda adı geçen niteliklere sahip olan tüm bireyler Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi bünyesinde çalışmak üzere iş başvurusunda bulunabilir. Söz konusu pozisyona başvurmak isteyen adaylar aşağıda bulunan linki takip etmesi gerekmektedir.

www.kariyer.net/is-ilani/competence-call-center-istanbul-cagri-merkezi-hizm-havayolu-musteri-temsilcisi-izmir-1566515

Editör: TE Bilisim