2022 Teknosa Personel Eleman alımı yapıyor. Sizde Teknosa ailesine katılarak kariyerinizi Türkiyenin önde genel teknoloji ürünler satan bir mağazada yapmak istemezmisiniz?

Teknosa Türkiye genelinde geliştirmek olan mağazaları ile günden güne büyümektedir. Her yeni açmış olduğu mağazaya yeni personeller ihtiyacı duyarak iş arayan personel adaylarında ümit kapısı oluyor. Teknosa her yeni açmış olduğu mağazalarına olsun gerekse personel ihtiyacı duyulan mağazalarına olsun 2021 yılında epey personel almıştı. Bu alımlar 2022 yılında da devam edecektir ve hatta gelişen teknoloji sayesinde daha çok mağaza açmayı gerek duyacağı için alacağı personellerde daha çok olacaktır.

Ülkemizde bulunan işsizlik nedeni ile malesef ki bir çok üniversite mezunu iş bulamamakta, durum böyle olunca lise mezunu olanlarda ne yapsın değilmi? Ama durum öyle değil Teknosa personel ihtiyacını sadece üniversite veya lisans mezunlarından karşılamıyor. Sunmuş olduğu pozisyonlar ile ve iş imkanları ile bir çok lise mezunu olan vatandaşları da çalışan kadrosuna dahil ediyor. Üstelik tecrübeli yada tecrübesiz olmanız önemli değil boşta olan pozisyonlar içerisinde tecrübesiz adaylara da yer bulunduğunu hatırlatmak isteriz.

Biz www.isinolsa.com adresi olarak sizler için biraz Teknosa İnsan Kaynaklarını araştırdık. Teknosa İş Başvurusunda bulunmak için öncelikle verilen bilgileri okuyarak alt kısımdaki bağlantıdan başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Teknosa İşe Alım Süreci:

Teknosa'nın en çok önem verdiği ve başarılarını bu konuda ispatlamış olmasını personellerine borçludur. Böylelikle Teknosa bünyesine dahil edeceği personellerini en doğru işe yerleştirmesi hedefidir. Teknosanın alacağı personel adaylarından aradığı ortak özellikler:

Pozisyonun gerektirdiği eğitim olması, Pozisyonunna bağlı tecrübe olması, Kazanılan tecrübe ve yetkinliklerle beraber Teknosa kurum kültürü ve değerleriyle uyumlu kişilik özelliklerine sahip olmalıdır.

Teknosa alacağı personellerinde ihtiyaç doğrultusunda telefon mülakatı, toplu mülakat, panel mülakat ve bire bir mülakat tekniklerini uygulayarak personel almaktadır.

Yapılan mülakatlar pozisyon bilgilerine göre ve bazı mülakat tekniklerine ile gerçekleştirmektedir. Pozisyonuna göre Yabancı dil testleri, kişilik envanteri, teknoloji testleri ile grup çalışmaları ve vaka çalışmalarını içeren değerlendirme merkezi uygulamaları da gerçekleştirilmektedir. İlk mülakat, İşe alım yetkilisi tarafından gerçekleştirilir ve adayın pozisyona uygunluğu ile yetkinlikleri ölçülür. Bu süreçte başarılı olan adaylar ilgili birim yöneticisi ile ikinci bir mülakata davet edilir. Aday, gerekiyorsa üçüncü bir görüşme sürecine de dahil olabilmektedir. Tüm bu değerlendirmeler sonucunda uygun bulunan adaylar için referans kontrolü ve iş teklif sürecine geçilir. Başvuru yapan tüm adaylara telefon ya da e-mail yolu ile bilgilendirme yapılmakta ve özgeçmişleri farklı pozisyonlar için değerlendirilmek üzere veri tabanımızda saklanmaktadır.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Teknosa Mağazasında çalışmak isteyen adaylar öncelikle gelişime açık olması gereklidir. Devamlı olarak kendisini geliştirmeli ve yeni teknolojilerden haberdar olmalıdır. 

Aynı zamanda Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlikle ilişiği olmamak,

Her zaman müşteri memnuniyetine önem göstermek,

Müşteriye kibar ve anlatıcı bir dille ilgili ürün hakkında bilgi sunmak,

Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Alım yapılacak alanda tecrübeli olmak tercih sebeplerindendir.

Başvurular İnternet'ten Yapılacak

Teknolsa Personel Alımı 2022 iş ilanlarına başvurular sadece İnternetten yapılacak. Kariyer platformu üzerinde yayımlanan ilanlara elektronik ortamda başvuru yapacaksınız. Aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırabilir ve ilanlara ulaşabilirsiniz.

Başvuru Adresi: www.kariyer.net/firma-profil/teknosa-ic-ve-dis-tic-a-s-8183-33061

DİĞER TÜM PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim