ŞOK Market her sene boş pozisyonların doldurulması için iş ilanları yayınlamaktadır. Şirketin büyüme oranı arttığı için bünyesine yeni mağaza katmaya devam ederek personel alımı da yapmaktadır. Diğer market zinciri firmalar gibi interaktif siteler aracılığı ile pozisyonları duyurmak ve buradan başvuruları kabul etmekte yerine ŞOK Market resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları bölümü aracılığı ile iş başvurularını kabul etmektedir. Gelen başvuruları inceleyen Şok Market uygun gördüğü kişilerin müracaatlarını kayıt etmekte ve bu kişilere belirli zaman aralıklarında işçi alımına göre dönüş yapmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılıyor

ŞOK Market her sene personel alımı yapmaktadır. Uzun süredir başvuruları şubelerden ya da insan kaynakları bölümü aracılığı ile kabul eden ŞOK Market resmi internet sitesi aracılığı ile hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağını belirtmemektedir. Genel olarak her şube için belirli sayıda personel alınmakta ve bu personellerin tamamı gün içerisinde farklı pozisyonlarda değişiklik yaparak çalışmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda verilen link aracılığı ile müracaat edebilmektedir. Bilgilerin tamamen doğru olması ve yanlış olmaması gerekmekte olup ŞOK Market birey için en az 2 referansta istemektedir. Bu referanslar öğretmenlerini ya da akrabalarınız olmamalıdır. Daha önce çalıştığını iş adresleri de eksiksiz ve doğru girilmelidir. Başvuru için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim