Şok Market kendi bünyelerinde bulunan boş pozisyonların doldurulması ve müşteri hizmetlerinin artması için çok sayıda personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Genel olarak diğer marketler gibi interaktif siteler aracılığı ile başvuruları kabul etmek yerine resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları bölümünde ki formu dolduran kişiler ile iletişime geçen Şok Market tüm başvuruları incelemekte ve uygun gördüklerini onaylayarak sıraya eklemektedir. Şok Market her geçen gün büyümeye devam ettiği için sürekli olarak mağaza açmaya ve Türkiye'nin dört bir yanında büyümeye devam etmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şok Market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak. İnsan Kaynakları bölümünde bulunan formda detaylı olarak bu konu hakkında bilgi verilmemiş ancak değerlendirmeler yapıldığında;

Depo personeli
Depo sorumlusu
Kasiyer,
Personel

Yukarıda adı geçen personellerin yanı sıra Çağrı Merkezi, Engelli Personel gibi pozisyonlar içinde Şok Martket'in işçi / eleman alımı yaptığı düşünülmektedir. Sizlerde bu konu hakkında detaylı bilgi öğrenmek ve Şok Markette çalışmak istiyorsanız aşağı da belirtmiş olduğumuz Şok Market'in İnsan Kaynakları bölümüne başvuru yapabilirsiniz. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz girmiş olduğunuzu unutmayınız.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim