Sağlık Bakanlığına personel alımı yapılacak. Destek personeli alımı ilanına göre Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün geçici koruma altındaki Suriyelilerin sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi kapsamındaki proje için 30 Kasım 2019 tarihine kadar istihdam edilecek en az 81 personel alınacak. İhtiyaç duyulması halinde bu sayı arttırılabilecek. Adaylar başvurularını 11 Temmuz tarihi ile yapmaya başladı. Son başvuru tarihi ise 17 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

En az ilköğretim mezunu olan adaylardan T.C. vatandaşı olmaları ve Türkiye’de ikamet etmeleri, mesleğini sürdürmesinde herhangi bir sağlık engeli bulunmaması, kişilerle iletişim kurabilmesi gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum olmamak, yüz kızartıcı bir suçtan dolayı hüküm almamış olmak, güvenlik soruşturmasından olumsuz almamak, yaş şartında ise 1 Ocak 1955 tarihinden sonra dünyaya gelmemiş olmak gerekmektedir. Erkek adaylarına askerliğini tamamlamış olmaları ya da 3 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekiyor. 

ALIMLAR KURA İLE YAPILACAK!

Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılacak alımlara başvuru yapan adaylardan başvuru şartları uygun bulunan tüm adaylar kura atama programına tabi tutulacak. Başvurular elektronik ortamda yapılacak.  

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru tarihleri: 11 Temmuz - 17 Temmuz Salı günü saat 18:00'a kadar.
Başvuru adresi: https://goo.gl/b8zrRf
İlan için tıklayın

Editör: TE Bilisim