Philsa Philip Morris Personel Alımı

Dev sigara şirketi Philsa Philip Morris, Türkiye’de Sabancı şirketler gurubu bünyesinde faaliyet göstermektedir. Sigara üretimi konusunda faaliyet gösteren Philsa ve satış pazarlama çalışmalarını yürüten Philip Morris SA. Philsa Philip Morris Personel Alımı ilanları ile her yıl çok sayıda kişiyi istihdam etmektedir.

Çalışanlarına sağladığı olanaklarla herkesin hayali olan firmaya iş başvurusu yaparak kazanacaklarınızı şu şekilde sıralayabiliriz;

- uluslararası kariyer

- yüksek kaliteli ve esnek eğitim

- farklı alanlarda deneyim

- ödüllendirme sistemleri

- rekabetçi ücretlendirme

- ilk günden iş sorumluluğu

Eğer sizin için de bu saydıklarımız önemli ise zaman kaybetmeyin ve Philsa Philip Morris Personel Alımı ilanlarına hemen başvurunuzu yapın. İşsizliğin giderek arttığı ülkemizde, firmanın ilanları gerçekten altın değerinde. İddialı ve hırslı çalışma temposu içinde iş ve özel hayat dengesinin önemine inanan Philip Morris Sabancı şirketleri hem takım ruhunu pekiştirmek hem de sosyal yaşam kalitesini artırmak için çalışanlara destek veriyor. Siz de bu ailenin bir parçası olabilir ve kariyerinize dünya devi bir firmada devam edebilirsiniz.

Kendi insan kaynakları politikası ile alım yapan firmanın açık bir çok pozisyonu bulunmaktadır. Philsa Philip Morris Personel Alımı ilanlarında açık pozisyonlar şu şekildedir;

-INKOMPASS Internship Program

-Elektrik/Elektronik Teknisyeni

-Bölge Satış Sorumlusu

-Genel Başvuru

-Utility Engineer

-Kalite Güvence Teknisyeni

-Information Services Analyst - Corporate Functions

-Territory Executive

-Üretim Destek Elemanı (Dönemsel)

Philsa Philip Morris Personel Alımı ilanlarına firmanın kendi sitesinden ve kariyer sitelerinden ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. İlanları kaçırmak istemiyorsanız, acele etmenizde fayda var. Çünkü bu kadar büyük ve köklü bir firmanın iş ilanlarına talep de bir hayli fazla. Elinizi çabuk tutun, fırsatı kaçırmayın.

Philsa Philip Morris Personel Alımı İlanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/philip-morris-sa-is-ilanlari-c1002-p22/

Editör: TE Bilisim