PETKİM Personel Eleman Alımları

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Petkim firmasının personel alımları yapılacaktır. Firmanın insan kaynakları alınacak pozisyonlarla ilgili açıklamalarını hazırladıkları bir sayfadan duyurmuşlardır. Biz de site olarak sizler için PETKİM İşçi Personel Eleman Alımları ilanlarını sitemizde yayınlıyoruz. Firmanın insan kaynaklarından gelen bilgiler doğrultusunda sizler için en güncel ilanları paylaşıyoruz. Petkim firmasının açık ilanları şu şekildedir; -Uzman, Mühendis, -Saha ve Ekipman Teknisyeni, -Operatör, -Teknisyen Açık ilanlara başvurmak için firma tarafından belirlenmiş bazı şartlar bulunmaktadır. Açık pozisyonların özel niteliklerinin yanı sıra firma bazı genel şartlar da istemektedir. Özellikle 18 yaşının altındaki adaylar kesinlikle ilanlara başvuru yapamamaktadır.

PETKİM İşçi Personel Eleman Alımları genel şartları şu şekildedir; - motivasyonu yüksek, - işbirliği sağlayacak - şirkete bağlılık gösterecek Bu temel şartları taşıyan herkes PETKİM İşçi Personel Eleman Alımları ilanlarına başvurabilir. Daha sonra insan kaynakları departmanı tarafından gerekli olan mülakatlara tabi tutulurlar ve işe alım süreci bu şekilde ilerler. Aday Havuzu İş Başvuru Sistemi aracılığıyla özgeçmiş havuzundan ihtiyaçlar doğrultusunda ve aranılan nitelikte adaylar belirlenir ve bu adaylar mülakata çağrılmaktadır. Firma kendi belirlediği kriterler doğrultusunda adayları değerlendirir ve işe alımları gerçekleştirir.

PETKİM İşçi Personel Eleman Alımları ilanları 2015 yılında ciddi şekilde yayınlanacak olup birçok kişiye istihdam sağlamak amacı ile bu ilanlar sürekli güncellenecektir. Pektim henüz ilanlarla kaç personel istihdam edileceği konusunda bir açıklama yapmamıştır. Firma başvuruları kendi internet sitesinin insan kaynakları bölümünden almaktadır. Siz de yeni yılda yeni bir kariyer hedefindeyseniz, mutlaka pektim ilanlarını değerlendirin. Sitemiz ilanları güncel olarak yayınlayarak sizleri haberdar etmektedir. Zaman kaybetmeyin ve siz de bu ilanları değerlendirin. Yeni yılda yeni bir hayata adım atın.

PETKİM Personel alımı hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.petkim.com.tr/Sayfa/1/147/INSAN-KAYNAKLARI.aspx