Otokar Personel Eleman Alımları

Otokar Koç gurubu bünyesinde yeni yatırımlarla yoluna devam ediyor. Sürekli büyümeye devam eden firma her yıl yeni iş fırsatları ile personel istihdam ediyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Otokar Personel Eleman Alımları devam edecek. Ancak bu yıl Otokar insan kaynaklarından yapılan açıklamada firmanın sınırlı bir istihdam ile yoluna devam edeceği açıkça görülüyor. Yeni yılda siz de bu firmada çalışmak isteyenlerdenseniz, elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Çünkü firma ilanlarını yayınlamaya başladı bile.

Otokar Personel Eleman Alımları şu anda birkaç pozisyon için açıldı. 2015 yılında sınırlı istihdam yapacak olan firma ilanlarını kendi resmi sitesi üzerinden yayınlıyor. Firmanın şu anda açık olan iş pozisyonları şu şekildedir;

– Kaynak Mühendisi,

– İhracat Uzmanı – Askeri Araçlar,

– Metod Mühendisi,

– İhracat Birim Yöneticisi – Askeri Araçlar,

– Yeni Parça Devreye Giriş Mühendisi.

– Personel ve Endüstriyel İlişkiler Sorumlusu,

Bu pozisyonların yanı sıra Otokar Personel Eleman Alımları kapsamında genel başvuru da yapabilirsiniz. Genel başvuru yapmanız durumunda firmanın yıl içerisinde açtığı ilanlarda siz bir adım önde olacaksınız. Zaten sınırlı alım yapan firmada bu size büyük bir avantaj sağlayacak. Zaman kaybetmeyin ve mutlaka bu fırsatı değerlendirin. 2015 yılının en gözde iş ilanları burada sizleri bekliyor.

Siz de hayatınızı değiştirecek Otokar Personel Eleman Alımları ilanlarından anında haberdar olmak için düzenli olarak sitemizi takip edin. Çünkü firmanın iş ilanları açılır açılmaz sitemizde yayınlanmakta ve sizlerin bilgisine sunulmaktadır. Sitemizi düzenli olarak takip ederek ilanlardan haberdar olabilir ve sınırlı sayıda alım yapılacak olan ilanlara hemen başvuru yapabilirsiniz. En kaliteli iş çözümlerini sizlere sunan sitemiz, kariyerinize de destek olmak için elinden geleni yapıyor ve sizleri iş fırsatları ile buluşturuyor.  

Otokar Personel Eleman alımı iş ilanına başvuruda bulunmak için alt ksımdaki bağlatıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/otokar-is-ilanlari-c1279-p3052/

Editör: TE Bilisim