Natek Bilişim Personel Eleman Alımları

Natek Aş. 2005 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren ve kısa sürede kendini kanıtlayarak ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde yerini alan güçlü bir firmadır. Yazılımları ile Türkiye’nin Pazar lideri olan firma Natek Bilişim Personel Eleman Alımları ile de istihdama katkı sağlamaktadır. Her yıl artan gücü ile personellerine iyi imkanlar sağlayan firmanın bir çalışanı da siz olabilirsiniz.

Firmaya iş başvurusu yaparak, kariyerinizde emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Natek Bilişim Personel Eleman Alımları ilanlarını çeşitli kariyer sitelerinde ve firmanın kendi resmi internet sitesinde bulabilirsiniz. Sitemizde de firmanın dönem dönem açılan iş ilanları yayınlanmaktadır. Natek Bilişim kendi insan kaynakları politikası doğrultusunda alım yapmaktadır. Firmanın insan kaynakları politikası şu şekildedir; Türkiye’de üreten bir güç olarak, ülkenin teknoloji ve bilgi alanında dışa bağımlılığını önemli ölçüdeki ithalatın önüne geçerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak. İnsan kaynağının kurumların başarısının ardındaki en önemli unsur olduğuna inanarak, bu doğrultuda firmada çalışanların yüksek bir motivasyonla çalışması ve bu motivasyonun korunması için gerekli olan çalışmaları yapmak. Aynı zamanda nitelikli insan kaynağının sürekli gelişimi ve yükselen değerlerini çoğaltmak için üst düzeyde çaba sarf etmektedir. Natek Bilişim Personel Eleman Alımları ilanları kapsamında açık pozisyonlar ise şu şekildedir;

-Muhasebe Uzmanı

-Temizlik Görevlisi

-Müşteri İlişkileri Yöneticisi/Yönetmeni

-Yönetici Asistanı

-İhale Uzmanı-Müdürü

Açık olan bu pozisyonlara siz de başvuru yapabilirsiniz. Yeni yılda yeni bir iş için ilk adımı atın ve Natek Bilişim Personel Eleman Alımları ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Dolgun bir maaş ve kaliteli bir iş hayatı arayanlar için ideal olan bu ilanlara siz de başvuru yaparak daha rahat çalışma şansını yakalayabilirsiniz. Bu ilanlar ile sadece yeni bir iş sahibi olmayacak, hayatınızı daha kolay idare etme şansını da yakalayacaksınız.  

Natek Bilişim İş başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/natek-bilisim-a-s-is-ilanlari-c8490-p33368/