Mynet Personel Eleman Alımları

Mynet’in sadece bir site olmadığını aynı zamanda sizler için bir iş fırsatı olduğunu biliyor muydunuz? Yıllardır hizmet veren Mynet, istihdama da katkı sağlıyor. Mynet Personel Eleman Alımları 2015 yılında da devam ediyor. Misyonu Türk internet kullanıcılarının eğlence, iletişim, ticari, kurumsal ve şahsi interaktif hizmetlerden tek adreste kolay, ekonomik ve etkin olarak faydalanmasını sağlamak olan Mynet, kullanıcılarına sınırsız içerik sunuyor. Aynı zamanda yılın belirli dönemlerinde kendi alanında uzman kişiler için açtığı Mynet Personel Eleman Alımları ile iş başvurusu yapmak için sizlere de bir fırsat doğuyor. Siz de bu anlayışın bir parçası olabilir ve Mynet’te çalışma şansını yakalayabilirsiniz.

Mynet Personel Eleman Alımları kapsamında çok sayıda açık pozisyon bulunmaktadır. Eğer bu pozisyonların şartlarını taşıyorsanız sizler de hemen başvuru yapabilirsiniz. Firmanın açık pozisyonları şu şekildedir;

-Action Script Uzmanı

-Flash Uygulama Uzmanı (Oyun)

-Mobil Oyun Geliştiricisi

-PHP Yazılım Mühendisi

-Çağrı Merkezi Sorumlusu

-Gece Operatörü

-HTML5 Uygulama Uzmanı (MOBIL RICH MEDIA)

-Dijital Pazarlama Uzmanı

-Flash Uygulama Uzmanı

-Spor Editörü

Başvuru için adres vermemize gerek var mı? Tabii ki Mynet’in kendi sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Eğer yukarıda saydığımız pozisyonlar sizin alanınızsa ve bu konuda kendinize güveniyorsanız, mutlaka bu fırsatı değerlendirin. Kariyer hedefiniz internet alanında ise Mynet Personel Eleman Alımları ilanları tam size göre.

Sitemizde de sizler için iş ilanları araştırılıp yayınlanmaktadır. Mynet ilanlarının yanı sıra bir çok iş ve kariyer fırsatını sitemizde bulabilirsiniz. Mynet Personel Eleman Alımları ilanlarının en güncel hali için de zaman zaman sitemizi ziyaret edebilir ve kaçırmadan ilanlara başvuru yapma şansını yakalayabilirsiniz. Kariyeriniz için doğru adımları sizleri gösteren sitemizi takipte kalın.

Mynet iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/mynet-is-ilanlari-c1349-p3821/

Editör: TE Bilisim