Mercedes-Benz Eleman Alımları

Mercedes Benz 1967 yılında İstanbul'da kurulmuş ve 1968 yılında 0 302 tipi otobüslerin üretimine başlamıştır. Şirket bu tarihten hemen 2 yıl sonra otobüs ihracatına başlamıştır. 580 Milyon Euro’yu aşan yatırım hacmi ve ülke çapında 4 bin 500 personeli ile Türkiye’nin en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biridir. Ayrıca Mercedes-Benz satış sonrası hizmet ağında da 2 bin 500 kişiyi istihdam etmektedir. Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biridir. Mercedes-Benz Eleman Alımları ile her yıl onlarca kişiyi iş sahibi yapmaktadır. İnsan kaynakları politikası ile istihdam sağlayan şirket, yılın belirli dönemlerde açtığı ilanlarla personel alımlarını duyurmaktadır. Şirket büyük kariyer siteleri üzerinden ilanlarını yayınlanmaktadır.

Mercedes-Benz Eleman Alımları için şu anda çok sayıda açık ilan bulunmaktadır. Bunların başlıcaları şu şekildedir; -Mekanik Bakım Mühendisi -Result Planning Analyst - Süreç Planlama Mühendisi (Rohbau) - Genel Başvuru - Öneri Yönetimi Sorumlusu -SAP MM Consultants Profesyonel personel istihdam eden firmanın Mercedes-Benz Eleman Alımları ilanlarında açık pozisyonlar için aranan özellikler de yer almaktadır. Türkiye’nin ve Dünyanın en köklü firmalarından biri olan Mercedes’te çalışmak için bu nitelikleri taşımanız gerekir. Eğer ilan şartlarını taşıyorsanız, başvuruda bulunabilir ve mülakatlar için sizi aramalarını bekleyebilirsiniz. Yılın en kaliteli iş ilanlarını sizler için derlediğimiz sitemizde de Mercedes-Benz Eleman Alımları ilanlarına ulaşabilirsiniz. Kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmak isteyenler için en kaliteli iş çözümlerini sunan sitemiz, yeni mezunlara ve hali hazırda iş arayanlara çok sayıda seçenek sunmaktadır. Siz de bu fırsatı değerlendirin ve daha rahat bir hayat için ilk adımı atın. Kariyer hedeflerinizi daha yukarılara taşımak artık sizin elinizde. Mercedes-Benz Eleman Alımları ilanlarına başvurarak Dünya çapında bir şirkette çalışma şansını yakalayabilirsiniz.

Mercedes-Benz Eleman Alımları hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/mercedes-benz-turk-a-s-is-ilanlari-c1004-p44/