Manpower Eleman Alımı iş başvurusu

Merkezi ABD’de bulunan Manpower İnsan Kaynakları alanındaki 60 yıllık deneyimi ile müşterilerinin değişmekte olan çalışma dünyasında kazanabilmeleri için hizmetler üreten ve sunan bir firmadır. Manpower’ın yıllık 22 milyar dolar cirosu bulunmaktadır. Manpower Eleman Alımı iş başvurusu ile personel alımı yapan firma danışmanlık alanında hizmet sunmaktadır. Şu anda 33 bin çalışanı bulunan firma dünya genelinde 5 milyon kişiyi danışmanlık hizmeti ile işe yerleştirmiştir. Profesyonel danışmanlık hizmeti veren firmanın siz de bir çalışanı olabilirsiniz.

Kariyerinize güçlü ve köklü bir firmada devam etmek için siz de Manpower Eleman Alımı iş başvurusu yapabilirsiniz. Uluslar arası bir firmada iş sahibi olmak size bir çok avantaj kazandıracaktır. Hem iyi bir maaşa hem de çok iyi sosyal haklara sahip olacaksınız. Aynı zamanda firmanın çalışma şartları da çok uygun olduğu için, siz de bu firmada çalışmak için can atacaksınız. Kendi insan kaynakları politikası kapsamında alım yapan firmanın ilanları şu şekildedir;

-Saha Destek Elemanları

-Medya Satın alma Uzmanı

-Sales Engineer

-Dönemsel Muhasebe Elemanı

-Dönemsel (Günlük/Aylık) Resepsiyonist

-Temporary HR Assistant

-Banka Satış Uzmanı

-Compensation&Benefits Specialist

-Satış Mühendisi

-Yurtiçi Satış Müdür Yardımcısı

-Rusça Bilen İhracat Uzmanı

Siz de bu köklü firma içerisinde kendinize bir iş fırsatı yaratabilirsiniz. Manpower Eleman Alımı iş başvurusu yaparak siz de hayatınızı değiştirebilirsiniz. 2015 yılında yeni ve uluslar arası bir kariyere sahip olmak istiyorsanız, zaman kaybetmeyin ve bu ilanlara başvuru yapın. Firmanın iş ilanlarını kendi resmi sitesinde ya da diğer kariyer sitelerinde bulabilir ve Manpower Eleman Alımı iş başvurusu yapma şansını yakalayabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve siz de bu köklü firmanın bir çalışanı olmak için ilk adımınızı atın.  

İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/manpower-gayrettepe-is-ilanlari-c2526-p16762/

Editör: TE Bilisim