Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak personel alım ilanları yayımlıyor. Bu sebeple Bazı Genel Müdürlükler oluşan personel ihtiyaçlarına göre bünyelerine alım yapıyorlar. 26 Nisan 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan eksikliği için Türk Uyruklu Misafir Sanatçı çalışma Grubunda, Temsili Gün başına pozisyonunda Sözleşmeli olarak 1 adet Perukacı ( atölye Elemanı ) alacağını açıkladı. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6 ve 7. maddelerindeki belirtilen şartları taşımak, İlkokul veya İlköğretim mezunu olmak, İlgili Meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kurslarından alınmış belge ile başvuru yapılabilecektir. Buna göre başvuru şartlarına göre adaylar, 15 Mayıs 2018 tarihinde saat 11:00 da sınava katılacaklardır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler ve en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular şahsen, Diploma ve Fotokpisi, 2 adet fotoğraf, Özgeçmiş ve Adli Sicil kaydı ile İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, İsmet Kaptan Mah. 1364 sok.No:5 Basmane –Konak/İZMİR adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim