Türkiye İş Kurumundan itfaiye şoförü alımı ilanı. Kamu Personeli olmadan yapılacak olan şoför alım detayları belli oldu.

Kırıkkale Belediye Başkanlığına yapılacak olan şoför alımı İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. 6 kişilik personel alımında 3 kişi büro memuru ile 3 kişilik şoför alımı yapılacağı belirtildi. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 2 Temmuz tarihi ile 4 Temmuz tarihleri arasında Yenidoğan Mahallesi Ersoylar İşhanı Kat 2 ye yapılacak. Belirsiz süreli olarak görev alacak olan personeller İiçin Balışeyh Belediyesi Personel LTD'ye çalışma adresi olarak gösterildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları. 18 yaşını doldurmuş olmaları ile devlet güvenliğine karşı işlenen anayasal düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar, casusluk, zımmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanmak, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırmak, edimin ifasına fesat karıştırmak, suçtan kaynaklanan mal varlığını değerlerini aklamak ve kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak şartı bulunuyor. 

Başvuru kılavuzu için tıklayın