Evkur  Eleman Alımları

Evkur faaliyetlerine 1972 yılında Murat Halı Mağazaları adı altında başlamıştır. O günden bu yana büyüyerek yoluna devam eden firmanın ülke çapında çok sayıda mağazası bulunmaktadır. Açık bulunan mağazalarının yanı sıra yeni mağazaları ile de hizmet vermeye devam edecek olan Evkur Alışveriş Merkezleri eleman alımları ile şubelerinde görevlendirme yapmaktadır. Bir çok çalışana bünyesinde yer veren firmanın bir çalışanı da siz olabilirsiniz.

Evkur alışveriş merkezlerinin insan kaynakları biriminde hazırlanan iş ilanlarına firmanın resmi internet sitesinin yanı sıra büyük kariyer sitelerinden de ulaşabilirsiniz. Buradan Evkur Alışveriş Merkezleri eleman alımları ilanları hakkında detaylı bilgiler alabilir ve ilanlara başvuru yapma şansını da yakalayabilirsiniz. Biz de site olarak sizler için firmanın iş ilanlarını araştırdık ve sitemzden yararlanabilmeniz için sizlerin bilgisine sunuyoruz. Firmanın şu anda açık bulunan pozisyonları şu şekildedir;

-Özel Güvenlik Görevlisi İstanbul Anadolu

-Özel Güvenlik Görevlisi İstanbul Avrupa

-Bilgisayar Satış Danışmanı

-Web Yazılım Uzmanı

-Güvenlik Görevlisi

-Çağrı Merkezi Elemanı

-Ahçı / Aşçı Yardımcısı

Açık olan pozisyonlar bu şekildedir. Siz de Evkur Alışveriş Merkezleri eleman alımları ilanları kapsamında ilan şartlarını inceleyerek, firmaya i,ş başvurusunda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda Evkur firmasına genel başvuru ile de iş başvurusu yapabilirsiniz. Genel Başvuru kapsamında yapacağınız iş başvuruları firmanın aday havuzunda biriktirilmekte ve bir pozisyon açılması durumunda buradaki adaylarla iletişime geçilmektedir.

Yıllardır hizmet veren büyük ve köklü bir firmada işe başlamak, sizin kariyerinize de büyük katkı sağlayacaktır. Evkur Alışveriş Merkezleri eleman alımları ilanlarına başvuru yapın ve kariyeriniz için ilk adımınızı atın. İyi bir maaş ve iyi bir çalışma ortamı bu ilanlarla sizleri bekliyor. Siz de zaman kaybetmeyin ve bu fırsatı mutlaka değerlendirin.  

Evkur İş İlanlarına Başvuruda Bulunmak İçin Alt Kısımdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/evkur-alisveris-merkezleri-tic-as-is-ilanlari?firma=13597

http://www.kariyer.net/evkur-alisveris-merkezleri-ltd-sti-is-ilanlari-c29309-p21214/