DeFacto firması Türkiye başta olmak üzere farklı ülkelerde hizmetlerine devam etmekte ve bilinen en büyük markalardan bir tanesidir. Boş bulunan dükkanları inceleyen DeFacto buralara mağazalar açmakta ve satışlarını yaparak marka değerini daha da artırmaktadır. Açtığı şubelere, eski şubelere, genel merkezlere ve depolara personel alım ilanları yapmaya devam eden DeFacto yeni yayımladığı ilanlar ile çok sayıda personel alacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Alınacak olan personellerin ne gibi niteliklere sahip olması gerekiyor?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

DeFacto firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayımlanan ilana göre;

DATA ANALYSIS - SEM SR SPECIALIST
INSPECTOR
SOSYAL UYGUNLUK MÜDÜRÜ
KUMAŞ TEKNOLOĞU
MÜŞTERİ DANIŞMANI - PART/FULL TİME
FİNANS UZMANI
SATINALMA UZMANI
ENGELLİ PERSONEL
LOJİSTİK PROJE MÜDÜRÜ
PERSONEL
SATIŞ PERSONELİ PART TİME / FULL TİME

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere DeFacto Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 42 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapacak olan adayların gerekli bölümlerden mezun olması, erkek adaylar için askerlik sıkıntısı olmaması ve yoğun tempoda çalışabilir olması gerekmektedir. Öğrenciler Part Time başvurusu yapabilmekte olup başvurular için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/defacto-perakende-ticaret-anonim-sirketi-is-ilanlari-c6553-p31434/

Editör: TE Bilisim