Sabancı Holding bünyesinde barınmakta olan firmalar arasında yer alan Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi açık pozisyonlarını duyurarak bu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Açık bulduğu pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyuran Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi
Yayımlanan İlan Sayısı: 10'a Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi ilan etmiş olduğu 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi
Depo Bakım ve Onarım Takım Lideri
Lojistik Depolar Bölge Yöneticisi
Öz Markalar Kategori Müdürü
Öz Markalar Satınalma Uzmanı
Market Yönetici Adayı
Yaz Dönemi Stajyerleri

BAŞVURULAR

Yukarı da belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olan Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketinin personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilecek? Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar hangi pozisyonlar için aranmakta olan şartların ne olduğunu öğrenebildiği gibi yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/w5a1Rc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ