Banvit Personel Eleman Alımları

2015 yılında bir çok yeni yatırım yapmayı hedefleyen Banvit’in personel alımı yapacağı Banvit insan kaynakları tarafından duyuruldu. Türkiye’nin en köklü firması Banvit Personel Eleman Alımlarına bu yıl da devam edecek. Banvit iş başvurusu yaparak çalışma hayatınızda yeni bir sayfa açmaya ne dersiniz? İlk olarak size bu büyük firmanın geçmişinden bahsedelim. Banvit’in temelleri 1968 yılında atılmıştır. Sektörün lider firması binlerce insana iş kapısı açmaktadır.

Banvit’in şu anda 2500’ün üzerinde çalışanı bulunmakta ve bu ekiple müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Kendi insan kaynakları politikası ile Banvit Personel Eleman Alımlarını gerçekleştiren firmanın politikasının ilk maddesinde ekip çalışmasına yatkınlık bulunmaktadır. Firmanın şu anda açık pozisyonları ise şu şekildedir;

- Söke Sezonluk Dağıtım Elemanı

-Bodrum Sezonluk Dağıtım Elemanı

- Ziraat Mühendisi

-Veteriner Hekim

-Sezonluk Dağıtım Elemanı

-Depocu

-Mutabakat Elemanı

-Bilişim Sistemleri Elemanı – Rapor Geliştirme

-İşyeri Hemşiresi

-İşçi

-Elektrikçi

-Sezonluk Dağıtım Elemanı

Banvit Personel Eleman Alımlarını çeşitli illerde bulunan tesisleri için yapmaktadır. En büyük tesisi olan Balıkesir fabrikasında en fazla istihdam sağlanmaktadır. Siz de Banvit’in bir çalışanı olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, firmaya iş başvurusu yapmak. Yukarıda belirttiğimiz pozisyonların yanı sıra Banvit personel alımı için genel başvuru da yapabilirsiniz. Firmanın kendi internet sitesinden form doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Banvit Personel Eleman Alımlarına başvuru yapmak size çok sayıda avantaj kazandıracak. Piyasa şartlarının üzerinde bir maaş ve sosyal haklar bu ilanlar ile sizleri bekliyor. Firmada aynı zamanda engelli ve eski hükümlü personellerde istihdam edilmektedir. İlanları değerlendirerek siz de bu şansı yakalayabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve Banvit personel ilanlarını değerlendirme şansını yakalayın. Belki de hayatınızın fırsatı burada sizleri bekliyor.

Banvit İş İlanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/banvit-a-s-is-ilanlari-c1972-p10670/

Editör: TE Bilisim