Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Mart 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Sözleşmeli olarak çalışacak Türk uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/ Gün Başı pozisyonunda 2 kişilik boş kadro ile Atölye Elemanı ( Kunduracı ) alımı yapacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilecekler. Yayımlanan ilana göre Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü alım yapacağı pozisyon için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6,7 ve 8 . maddelerindeki belirtilen şartları taşımak, En Az ilkokul veya ilköğretim mezunu olmak, İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az 3 yıllık deneyime sahip olmak ve bunu belgelemek şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler. 

BAŞVURULAR:

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Buna göre başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 09 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını mesai saatine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Diploma örneği, 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve Sabıka kaydı ile birlikte Muratpaşa Mah. 604 Sokak No:3 Muratpaşa ANTALYA adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim