Ankara'nın dört bir yanında bulunan ve Kırıkkale ilinde de bir fabrika satış mağazasına sahip olan Altunbilekler market Türkiye genelinde bir marka olbilmek için yatırımlarına ve yeni projelerine hızla devam etmektedir. Açık pozisyonları için personel alımı yapan Altunbilekler Market müşteri memnuniyeti çalışmalarını sürdürüyor.

Açık pozisyonları için personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam eden Altunbilekler Market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 40'a yakın farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Market: Altunbilekler
Açık Pozisyon: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Altunbilekler Market 40'a yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara eleman alımı yapılıyor.

ŞARKÜTERİ / SÜTLÜK SATIŞ GÖREVLİSİ
REYON SATIŞ GÖREVLİSİ
DEPO SORUMLUSU
KOORDİNATÖR
KASİYER
MARKET ÇALIŞANI ELEMANI
MANAV SATIŞ GÖREVLİSİ
SEVKİYAT ŞOFÖR
MÜDÜR YARDIMCISI
KASAP
MAĞAZA MÜDÜRÜ
E-TİCARET YÖNETİCİSİ

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 40'a yakın kadro için market çalışanı elemanı alımı yapılacaktır. İlgili ilanlara müracaat etmek isteyen adaylar için ilan linki aşağı bölöme sunulmuştur. Sizde aşağıda ki linki takip ederek gerekli müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://goo.gl/1t7irN
DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ