AKSA İşçi Personel Alımı İş Başvurusu

Enerji devi Aksa 1977 yılında kurulmuş ve 1998 yılında Türkiye’nin ilk Biyogaz Santrali’ni Bursa’da faaliyete geçirmiştir. Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan elektrik arzı sıkıntısını gidermek amacıyla Hakkâri ve Mardin illerinde kısa zamanda çeşitli güçlerde enerji santralleri kurarak elektrik üreten ve zaman içerisinde yatırımlarını çeşitlendiren Aksa Enerji gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok sayıda personel istihdam etmektedir. AKSA İşçi personel Alımı iş başvurusu yaparak bu büyük firmanın personeli olmak ister misiniz? O halde zaman kaybetmeyin ve firmanın iş ilanlarına bir göz atın.

Aksa enerji personel alımlarını kendi insan kaynakları politikası doğrultusunda yapmaktadır. Aksa Enerjinin insan kaynakları misyonu; yaratıcı, bilgili, dinamik, motive olmuş, verimli ve etkili bir Aksa ekibi oluşturmak ve bu ekibin sürekliliğini sağlamaktır. Eğer ben yaparım diyorsanız, siz de AKSA İşçi personel Alımı iş başvurusu yaparak firmada çalışma şansını yakalayabilirsiniz.

Firmanın Şu anda Açık olan Pozisyonları şu şekildedir;

-Satış Uzman Yardımcısı

-Yönetici Asistanı

-Servis Teknisyeni

-Servis Destek Görevlisi

-Ücretlendirme ve Yan Haklar Uzman Yardımcısı

-Elektrik Elektronik Mühendisi

-Elektrik Bakım Teknikeri

-Satış Mühendisi

Firmanın ilanlarının kendi içerisinde bir takım şartları bulunmaktadır. Eğer aranılan şartları taşıyorsanız, AKSA İşçi personel Alımı iş başvurusu yapabilirsiniz. Hem güzel bir kariyer hem de güzel bir gelir fırsatı bu ilanlarda sizi bekliyor. Hayatınızın iş fırsatını yakalamak için mutlaka bu ilanları değerlendirin. Kariyeriniz için sizlere açılacak en büyük kapılardan biri Aksa iş ilanlarıdır.

Firmanın iş ilanları dönem dönem açılmaktadır. AKSA İşçi personel Alımı iş başvurusu yapma fırsatı için ilanları kaçırmayın. Sitemizden firmanın ilanlarını düzenli olarak takip edebilirsiniz. Böylece fırsattan anında haberdar olabilirsiniz.

Aksa İş İlanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/kazanci-holding-is-ilanlari-c5315-p30198/

Editör: TE Bilisim