Türkiye'nin dört bir yanında istihdam etmekte olan taşeron işçiler bilindiği üzere hükümetten aldığı müjdei haber ile kadroya geçiyor. Buna göre geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da Türkiye geneli toplam bir milyon 20 bin kişinin kadroya geçeceği duyurulmuştu.

Taşeron işçilerin kadroya geçiş işlemleri için sonuçlar açıklanmaya devam ederken bugün taşeronlara verilecek olan ikramiye ücretlerinin ne kadar olacağı ve ikramiye ücretlerinin ne zaman ödeneceği duyuruldu. Peki taşeronlara verilecek ikramiye ücretleri ne zaman ödenecek? Konu hakkında yapılan açıklamaları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

TAŞERONA İKRAMİYE ÜCRETİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Resmi Gazete aracılığı ile bugün yapılan açıklama da taşerona ikramiye ücretinin ne zaman verileceği duyuruldu. Taşeronlara ikramiye ücreti ne zaman ödenecek? Konu hakkında yapılan açıklama da taşeronlara verilecek ikramiye ücretlerinin ilk taksitinin 26 Ocak 2018 tarihi ile ödeneceği belirtildi. Yer altında çalışan maden işçilerinin ikramiye ödemesinin tamamı ise 24 Aralık 2018 tarihinde yapılacaktır.

Öte yandan yine bugün yapılan açıklama da taşeronlara verilecek ikramiye ücretinin de ne kadar olduğu açıklanmıştı. Peki taşeron işçilere ne kadarlık ikramiye ödemesi yapılacak? İkramiye ödemesi detaylarını öğrenmek isteyen okurlarımızın aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir.

TAŞERONLARA VERİLECEK İKRAMİYE ÜCRETİ AÇIKLANDI