Ülkemizde bir milyona yakın taşeron işçi bulunmakta olup yüz binlerce işçiye kadro verileceği hükümet tarafından müjdelenmişti. Taşeron işçilerin kamuya geçmesi, kadro alabilmesi için öncelikle taşerona kadro başvurularını gerçekleştirmesi gerekmekteydi ve taşerona kadro başvuruları 11 Ocak 2018 tarihi itibari ile sona erdi.

11 Ocak 2018 tarihinde taşerona kadro başvurularının sona ermesi ile birlikte adaylar şimdiden taşerona kadro başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, taşerona kadro başvuruları hangi tarihte açıklanacak gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı. Peki detaylar nedir?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Taşerona kadro için başvurular sona erdi ve incelemeler başladı. Net incelemeler ve kamuya geçecek olan kişilerin belirlenmesi Pazartesi günü mesai saatleri itibari ile başlaması bekleniyor ancak önümüzdeki birkaç hafta içerisinde henüz sonuçların açıklanması beklenmemektedir.

Grup, grup ya da kurum kurum kamuya geçiş için yapılan başvuru sonuçlarının kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Taşerona kadro, taşerona kadro başvuru sonuçları hakkında kamuoyuna yeni bir ilan ya da yeni bir duyuru yapıldığında İşin Olsa ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz. İşin Olsa sitemizi takip ederek taşerona kadro başvurularını öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim