ŞOK Marketler zinciri 22 Ağustos günü aktüel ürünler kataloğunda yer alacak ürünler belli oldu. Kurban Bayramı fırsat katalogunda bir çok sürpriz ürün yer alacak. 22 Mart 2018 çarşamba günü hangi ürünler olacak, Şok market indirim kataloğundaki detayları aktarıyoruz.

Bayram indirimleri Şok Marketlerde devam ediyor. Buna göre kurban bayramına özel indirimli ve özel fırsat ürünlerini müşterilerin yararlanması için sunacak olan Şok Marketler zinciri, Kampanyaları çarşamba gününe kadar sürdürecek. 28 Ağutos'a kadar devam edecek olan bayram satışlarında bu hafta hangi ürünlerin bulunacağını aktarıyoruz.

FIRSAT ÜRÜNLERİ;

El blenderi King Markası ile 4 yıl garanti sunacak. 54.90 Tl den El blanderi 22 Ağustos Şok Marketlerinde yerini alacak. King ürünlerinden bir diğer olan Doğrayıcı ise yine dört yıl garantili, fiyatı ise 64,90 Tl olarak satışa sunulacak. Paşabahçe ve Borcam ürünlerinden bir çok fırsat bu hafta Şok Marketlerde olacak. Şok yeterde artar sloganıyla, Diğer elektronik ürünlerden bir tanesi ise elektrikli çay seti, 99,90 Tl 2 yıl garantisi devam edecek. Kilitli saklama 3'lü set almak isteyenlere özel tanesi 4,95 Tl'den satış devam edecek. Titiz kek ve kurabiye kabı 9,95 tl, gıda ürünlerine değinmek gerekirse; bahçıvan peyniri 16 TL'den 9,00 Tl'ye düşüyor. Diğer ürünlerde dondurma, temizlik ürünleri, çay, deren marka içecekler ve her çarşamba düşük sloganıyla müşteri ile buluşacak.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim